Skip to content
Upcoming

Check de Sneakerjagers app om geen release meer te missen

18 februari 2021 10:01
Check de Sneakerjagers app om geen release meer te missen

De komende weken en maanden staan weer vol met heerlijke releases. Een mooi moment om jullie eens goed op weg te helpen met het pakken van jouw favoriete release. We hebben namelijk de Sneakerjagers app, waarmee we zorgen dat jullie geen release meer zullen missen.

De Sneakerjagers app

De sneakerjagers app beschikt over een aantal nuttige functies, die jullie allemaal up-to-date te houden. Denk bijvoorbeeld aan de release kalender, zoekmachine en blogs. Ben je benieuwd naar de app? Je kan hem gratis downloaden via de Apple App Store en Google Play.

Release Kalender & Push

Met de Release Kalender blijf je op de hoogte van alle opkomende releases (foto 1). Zit er nou een release tussen waarvan jij denk, die wil ik niet missen? Klik dan op de ‘herinner me’ knop (foto 2). Hiermee zal je voorafgaand aan de release een herinnering krijgen via een push notificatie. Onder de sneaker zullen alles aanbieders staan met daarbij de bijbehorende prijs (foto 3). Wanneer er een raffle wordt gehouden voor de sneakers, zal dit ook aangegeven worden (foto 3) . Wil jij je inschrijven? Klik dan gewoon op de aanbieder.

Sneakerjagers app
Van links naar recht foto 1, 2, 3.

Nieuws

Benieuwd naar de laatste sneaker nieuwtjes? Check dan de nieuwspagina links op de menubalk. Hier vind je de laatste blogs over nieuws, geruchten, releases en acties.

Sneakerjagers app

Zoekmachine

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van de zoekmachine in de Sneakerjagers app. Hier kan je alle sneakers vinden die je maar wilt (Foto 1). Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een Air Max 90? Type dan gewoon ‘Air Max 90’ in de zoekmachine en je zal alle beschikbare Air Max 90 sneakers vinden (Foto 2). Zodra je er eentje gevonden hebt, zie je bij welke winkels deze sneakers nog beschikbaar is, en in welke maten (foto 3).

Sneakerjagers app
Van links naar recht foto 1, 2, 3.

Download de app

Wil je nou helemaal klaar zijn voor de komende releases? Download dan de Sneakerjagers app via de Apple App Store en Google Play.