Skip to content
Newsfeed

Check de On-Feet look van de NBA x Nike Dunk Low ‘Chicago’

29 juli 2021 19:00
Check de On-Feet look van de NBA x Nike Dunk Low ‘Chicago’

Om het 75-jarige jubileum te vieren van de NBA brengen ze in samenwerking met Nike een Dunk Low collectie uit. Één van de colorways die onderdeel van deze NBA x Nike Dunk Low collab is, is de Chicago colorway en hier zijn nu on-feet beelden van opgedoken.

Het kleurpallet van de ‘Chicago’ colorway heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar de sneaker beschikt over een bovenwerk van rode, witte en zwarte kleuren. De basis van de sneaker is opgemaakt van wit leer, terwijl de overlays op de voorvoet de rode kleur hebben gekregen. Als we onze aandacht naar de achterkant verplaatsen zien we de overlays vanaf de eyestays veranderen in een zwarte kleur.

Op de tong wordt het 75-jarige jubileum herdacht. Onder de sneaker loopt een witte midsole en een rode outsole om het design af te maken.

Er is tot dusver nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt voor de NBA x Nike Dunk Low ‘Chicago’, maar volgens geruchten zal de collectie in oktober 2021 verschijnen. Houd tot die tijd onze Instagram of nieuwspagina goed in de gaten om niks te missen!