Skip to content
Upcoming

Check de nieuwe Sacai x Nike Blazer ‘Greyscale’ en ‘White/Wolf Grey’

1 augustus 2019 15:12
Check de nieuwe Sacai x Nike Blazer ‘Greyscale’ en ‘White/Wolf Grey’

Er komen twee nieuwe Sacai x Nike Blazers aan! Beide sneakers verschillen erg van colorway, er komt namelijk een Sacai x Nike Blazer ‘Greyscale’ en een Sacai x Nike Blazer ‘White/Wolf Grey’.

Sacai x Nike Blazer ‘Greyscale’
Het Japanse label Sacai en Nike hebben twee iconische modellen van Nike samen gesmolten voor een hybrid, dubbel ontwerp. Het model was voor het eerst gespot tijdens de Paris Fashion week en nu voegt Sacai de nieuwe colorway ‘Greyscale’ toe aan hun collectie. Dit special edition model combineert de Nike Dunk en de Blazer. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende grijze panelen die elkaar overlappen. De veters komen in twee verschillende kleuren wit en licht grijs. Het model beschikt over dubbele tongen, schoenveters en Swooshes. Op de hiel is de Nike x Sacai branding te vinden.

Sacai x Nike Blazer Mid ‘White/Wolf Grey’
Na de release van de felbegeerde sacai x Nike Blazer Mid en LDV wafel Daybreak sneakers eerder dit jaar, zijn er nu nieuwe beelden van de ‘White/Wolf Grey’ Blazer opgedoken. Ook deze rustige colorway werd voor het eerst gespot tijdens de Paris Fashion Week herfst/winter 2019 show. Het klassieke model heeft een wit bovenwerk met ‘Wolf Grey’ gekleurde details. Ook deze sneaker beschikt over een dubbele tong, dubbele veters en een dubbele Swoosh op de laterale zijde.

De Sacai x Nike Blazer Mid heeft een prijs van €140,-. Het is helaas nog niet bekend wanneer de Sacai x Nike Blazer Mid ‘White/Wolf Grey’ uitkomt. De Sacai x Nike Blazer ‘Greyscale’ wordt echter in het najaar 2019 verwacht. Voor meer releases check je onze releasekalender.


Sacai x Nike Blazer “Greyscale” | BV0062-002

Sacai X Nike Blazer Mid 'Black'

BV0072-002 · Prijs vanaf €346,-

Naar alle aanbieders
Image by: @hanzuying
Image by: @hanzuying

Sacai x Nike Blazer Mid ”White/Wolf Grey” | BV8072-100

Sacai X Nike Blazer Mid 'White'

BV0072-100 · Prijs vanaf €267,-

Naar alle aanbieders
Image by: @hanzuying
Image by: @hanzuying