Skip to content
Newsfeed

Check de nieuwe Bad Bunny x adidas collab

20 februari 2023 17:36
Check de nieuwe Bad Bunny x adidas collab

Rapper Bad Bunny is geen vreemde in de sneaker wereld. Sinds 2021 hebben adidas en Bad Bunny verschillende collabs uitgebracht. Nu staat er weer een nieuwe samenwerking op de planning. De Bad Bunny x adidas Forum Low ‘Cangrejeros‘ zal noch in 2023 uitkomen.

Dit paartje is vernoemd naar het Puerto Ricaanse basketbalteam, de Los Cangrejeros de Santurce. Bad Bunny is de co-owner van dit team.

De meest oplettende fans hebben het misschien al gezien, maar in 2022 droeg Bad Bunny zelf het paartje al. Afgelopen weekend, 17 februari tot en met 20 februari 2023 werd het paar weer gespot, tijdens All-Star weekend. Waarschijnlijk zal deze adidas Forum voor het grote publiek ergens in 2023 beschikbaar zijn.

De Bad Bunny x adidas Forum Low ‘Cangrejeros’ staat helemaal in teken van het basketbalteam. Op de tong van de sneaker is bijvoorbeeld het logo van het sportteam te zien. Ook maakt de sneaker gebruik van de team kleuren. Ten slotte staat op het klittenband van de schoen de woorden Satruce en Cangrejeros. Santruce is een wijk in San Juan, waar het basketbalteam voor uit komt.

Helaas is er nog geen release datum bekend voor de Bad Bunny x adidas Forum Low ‘Cangrejeros’. Wil je op de hoogte blijven van deze release en nog vele andere, check onze release kalender

Bad Bunny Forum adidas
Bad Bunny forum adidas
Bad Bunny forum adidas
Bad Bunny forum adidas