Skip to content
Upcoming

Check de kleurrijke Nike Zoom Streak Spectrum Plus Premium

26 juli 2018 17:10
Check de kleurrijke Nike Zoom Streak Spectrum Plus Premium

Nike dropt binnenkort een heel opvallende Nike Zoom Streak Spectrum Plus Premium. Een hele mond vol voor een hele toffe sneakers.

Het model Nike Zoom Streak Spectrum Plus, laten we zeggen de NZSSP voor het gemak, komt oorspronkelijk uit 2000. De NZSSP heeft dit jaar al zijn eerste comeback gemaakt door een collab tussen Nike en Supreme. Supreme had zowel een nieuwe colorway als een originele gebruikt voor de collab. Nike doet daar nu nog een schep bovenop en komt met een nieuwe kleurijke colorway.

De upper is te verdelen in twee delen. De basis van de sneaker heeft een groen patroon wat erg op een bos lijkt. De overlay stukken hebben ook een plantaardige print gekregen. Deze delen hebben een licht paarse gloed en hier bomen op. Hierdoor lijkt het op een mooie zomerse zonsondergang. Het meest kenmerkende van de NZSSP is nog steeds aanwezig, dit zijn de vlammen die op de neus en zijkant lopen. De vlammen zijn gekleurd met groen en paars, hierdoor blijven ze subtiel aanwezig. De outsole heeft een paarse kleur en de binnenkant heeft een lichtroze met groen schaakbord patroon.

Wanneer de sneaker uitgaat komen is niet bekend, maar dit zal ergens in augustus zijn!


Nike Zoom Streak Spectrum Plus Premium

Releasedatum: Verwacht augustus
Prijs: T.B.A.
Colorway: Court Purple/Deep Royal Blue/Geyser Grey/Light Poison Green
Stylecode: T.B.A.
Storelist: Coming soon