Skip to content
Upcoming

Check de gekleurde Supreme x Vans collectie!

22 juni 2018 14:56
Check de gekleurde Supreme x Vans collectie!

Deze week werd eerder de samenwerking tussen Supreme en Vans officieel aangekondigd. Supreme en Vans hebben een pack ontworpen dat de modellen Sk8-Mid en Lampin bevat.

De sneakers beschikken over contrasterende panelen op elke schoen. Het bijzondere aan dit pack zijn de colorways van de sneakers en de verschillende texturen. Op het bovenwerk van de sneakers is een krokodil relief textuur te vinden wat een luxe uitstraling geeft. De rest van de sneaker bestaat uit 12-wale corduroy. De Sk8-Mid heeft een Orange/Pink colorway en de Lampin een Olive Green/Black. De sneakers beschikken ook over een aantal details zoals het supreme borduurwerk op de hiel en de tong

De Supreme x Vans collectie is al verkrijgbaar bij de verschillende winkels in London en Parijs. In New York en Los Angeles worden ze vandaag gereleased via de Supreme webshop. De collectie is beschikbaar bij Japanse retailers vanaf 23 juni. Of de collectie ook in Nederland gereleased word is nog niet bekend. Houd goed onze pagina in de gaten voor updates.


Supreme x Vans