Skip to content
Upcoming

Check de exclusieve C2H4 x Vans collectie!

3 mei 2018 12:25
Check de exclusieve C2H4 x Vans collectie!
Ter aanvulling van zijn lente/zomer 2018 “Zero Gravity” release, heeft C2H4 zijn eigen unieke draai gegeven aan een paar Vans modellen. Het modebedrijf C2H4 (molecular formula for ethylene) is alles in thema over het concept van de chemie. C2H4 neemt verschillende elementen van het universum en combineert, reconstrueert en maakt zo nieuwe dingen. Elke collectie vertelt een verhaal over de wereld. De modellen die worden gebruikt zijn de Old Skool en Era. De sneakers zijn geïnspireerd op ozon generator machines.

De sneakers zijn zelfs verpakt in een box dat de generator moet voorstellen (zie de foto hieronder). De Old school komt in een grijze colorway en beschik over fel blauwe details. De sneakers zijn van textiel en suède. Elk paar omvat een code die fungeert als een metalen afstandsbediening voor lab operaties. De Era heeft een wit bovenwerk en een transparante zool. Beide sneakers beschikken over een transparanten wafelonderzool waar met grafische tekens het input-output principe van de machine is uitgebeeld. De sneakers worden afgewerkt met details geïnspireerd op de afstandsbediening (zie de foto hieronder).

De Vans zijn mega exclusief, er komen namelijk maar 150 paren! De sneakers worden op 10 mei gereleased bij de online website van Vans en C2H4. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie!


C2H4 x vans Old Skool


C2H4 x vans Era