Skip to content
Upcoming

Check de customized sneakers van Bonsai

13 februari 2018 14:20
Check de customized sneakers van Bonsai

Altijd al een unieke customized sneaker willen hebben?
Ik stel je even voor aan de Duitse sneaker artist bonsai! Bonsai is een sneaker freak die het liefst Louis Vuitton tassen verknipt om zo een customized Louis Vuitton x adidas sneaker te maken. En dat mag hij, want wat zien de sneakers er gaaf uit! Bonsai combineert sneaker merken met high street merken. Een van zijn nieuwste ontwerpen is asics x off white. Vorig jaar in oktober heeft Bonsai zelf sneakers mogen ontwerpen voor de zanger Craig David! Hij heeft zichzelf en iedereen overtroffen met de louis vuitton x addidas sneakers. Op zijn website kun je filmpjes en foto’s bekijken van het proces.

Dit zijn de customized sneakers voor Craig David. Het aantal uren en werk dat hij in deze Louis Vuitton x adidas ontwerp heeft gezet is ongelooflijk. Bonsai is meer een sneaker kunstenaar. Zijn manier van werken is bijzonder. Hij koopt een adidas sneaker en stript deze kaal, hij begint als het ware opnieuw met de sneaker. Dat is ook hoe hij begonnen is met dit ontwerp, hij heeft de adidas NMD gebruikt. Zoals je op de foto’s kan zien zijn ook alle logo’s van adidas weggehaald.

De off-white x asics sneakers zijn een van nieuwe ontwerpen. Door de typische gele off-white kleur vallen de sneaker goed op. Bij dit ontwerp heeft bonsai de typische off-white riem gebruikt.

Bonsai geeft workshops hoe je sneakers moet ontwerpen, dus ben je een keertje in de buurt, dan is het zeker de moeite waard om de workshop te volgen. Ben jij zelf geïnteresseerd in een ontwerp van bonsai? Klik dan HIER. Neem ook even een kijken op zijn Instagram en Facebook.