Skip to content
Upcoming

Chanel Spring/Summer 2018 collectie

10 april 2018 15:14
Chanel Spring/Summer 2018 collectie

In de modewereld is het gebruik van PVC tegenwoordig helemaal in. Dit is dan ook verwerkt in de nieuwe Spring/Summer collectie van Chanel. Chanel gaat altijd mee met de nieuwste trends en dat is natuurlijk ook een van de redenen dat het merk al zo lang populair is.

Terwijl de Pre-Spring 2018 collectie alles te maken had met een statement maken en heldere neonkleuren, wordt de SS18-collectie gekenmerkt door meer ingetogen, op de oceaan geïnspireerde tinten. Beginnend met de zachte low-top trainer gemaakt van kalfsleer en laklederen panelen in verschillende tinten blauw en geaccentueerd door pastel geel. Deze gaat niet alleen mee met de PVC trend maar ook met de ‘dad-shoe trend’. Bekijk hier een top 5 underrated ‘Dad sneakers’. Een marineblauw met witte high-top krijgt een futuristische make-over, waarbij PVC de toe box en het zijpaneel bedekt. Combineer deze stijl met enkele luxe designer sokken om de look af te maken.

In de collectie zien we ook drie sneakers in nog een ander low top silhouet. De schoenen zijn uitgevoerd in de colorways turquoise blauw, zwart en wit en zijn gemaakt van eersteklas (kalfs)leer. De witte en de zwarte sneakers zijn voorzien van transparante PVC details. Alle vijf modellen zijn uiteraard voorzien van het iconische Double C-logo van Chanel. De prijzen van de sneaker variëren van 690 tot 750 euro en zijn verkrijgbaar via de website van Chanel. Bekijk het volledige assortiment hieronder.