Skip to content
Watch

Chamos is te gast bij Sneakerjagers Radio

19 maart 2021 18:00
Chamos is te gast bij Sneakerjagers Radio

Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe mix op Sneakerjagers Radio in samenwerking met La Cassette Recordings! Deze keer niemand minder dan Chamos voor het greenscreen.

Met SJ Radio & La Cassette Recordings proberen we steeds meer DJ’s een plek te geven die buiten ons netwerk staan. Vele gezichten zijn al bekend bij ons door de afgelopen evenementen van La Cassette in de EKKO, Weelde of Filmcafe. Door onze eigen brede muzieksmaak te willen vertolken staan er deze week twee gasten achter de decks die weten wat een fissa is.

Chamos kan wel bestempeld worden als genreoverstijgend. Veel hip-hop in een nóg dansbaarder jasje. Deze gasten stonden al regelmatig op Encore, Amsterdam Open Air en Vunzige Deuntjes. Misschien zijn deze gasten nog wel groter in het buitenland na shows in Barcelona, Hamburg en zelfs een eigen tour in Azië waar steden als Tokio, Kuala Lumpur en Seoul aangedaan werden. Red Bull music beschreef Chamos, naast namen als JAEL, Jarreau Vandal & FS Green, als hét bewijs dat de Nederlandse DJ-scene inventief en veelzijdig is. Een formule die vooral in Azië erg goed aanslaat en dan ook mateloos populair is. 

Naast het draaien van muziek zijn deze mannen ook Soundcloud legendes in het produceren van edits en mashups. Zo werden er edits gemaakt van onder andere nummers van Skepta, Kendrick Lamar en Kanye die hier zijn te beluisteren!

Ook brachten ze in 2020 een eigen productie uit op het label van Studio KOTO.

Verwacht in deze set veel edits, mashups en club classics. Wij kunnen niet wachten om deze mannen weer een keer in de club te zien. Geniet op de achtergrond van een zonnig moment wat perfect past bij de set die de mannen van Chamos gedraaid hebben.

Deze set is ook te luisteren op je telefoon via Mixcloud.

Check het account van La Cassette voor alle voorgaande sets van je favoriete DJ’s.