Skip to content
Brand

Calico Jack Venlo – Nieuwe partner bij Sneakerjagers!

13 mei 2019 10:55
Calico Jack Venlo – Nieuwe partner bij Sneakerjagers!

Calico Jack, dé sneaker- en streetwear winkel uit het zuidoosten van ons kleine kikkerlandje. Deze schitterende winkel heeft de perfecte mix tussen sneakers en streetwear in huis. Vanaf vandaag is deze collectie ook verkrijgbaar via Sneakerjagers!

Calico Jack

In een wereld vol fast- en hypefashion vergeten we soms de essentie van kleding en sneakers. De twee oprichters, Erik en Rolph zien deze groei in snelheid als geen ander. Hun doel is daarom om via Calico Jack geen kwantiteit maar kwaliteit aan te bieden. De beste pieces van top tier brands in kleine getalen.

De relatief jonge winkel opende zijn deuren in 2012 voor het eerst maar is qua doelstelling niet veranderd. Op het moment kan men terecht bij Calico Jack voor inspiratie maar ook voor een unieke stijl en mix van kleding en sneakers. Hoe ze het zelf ook goed zeggen: ‘Whatever inspires us has a home at Calico Jack’.

Calico Jack

Van de klassieke Air force 1 tot de adidas Raf Simons Stan Smiths. Bij Calico kun je alle kanten op en kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Vanaf vandaag is het assortiment van Calico Jack ook beschikbaar via Sneakerjagers.nl. We zullen jullie up-to-date houden met de laatste releases, nieuws en onze favoriete store-picks! 

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Wacht dan niet langer en neem zelf een kijkje op de website van Calico Jack of breng een bezoekje aan de winkel in Venlo aan de Parade 45.