Skip to content
Upcoming

Calico Jack brengt een sneaker uit met Diemme

12 maart 2021 15:18
Calico Jack brengt een sneaker uit met Diemme

Na het openen van een tweede winkel in Venlo brengt Calico Jack nu, in samenwerking met Diemme, twee colorways uit van het Diemme Recupero model. Een mooi moment om deze samenwerking eens uit te lichten.

Calico Jack Diemme

Sinds 1992 produceert de Italiaanse fabriek Diemme uitstekende sneakers. Nu, in de lente van 2021, is het tijd voor een collab tussen de winkel uit Venlo en de Italiaanse schoenen fabrikant.

Eén van de belangrijkste elementen bij deze collab is het duurzame productie proces. Dat zal je ook terug zien in de keuze van de colorways. Deze zijn namelijk gemaakt van rest materialen uit de fabriek van Diemme. Hieruit zijn twee verschillende colorways ontstaan.

De twee colorways zijn perfect voor de Lente. Met frisse kleuren en een minimalistisch uiterlijk zijn ze perfect te matchen bij een korte broek of lange broek. Hou je niet van lichtere kleuren, dan kan je nog altijd kiezen voor de wat donkerdere versie, met daarin een aantal zwarte en grijze details.

Release

Diemme Recupero Jesolo By Calico Jack zal vanaf zaterdag 13 maart verkrijgbaar zijn bij Calico Jack, in een zeer gelimiteerde oplage. Check hieronder de foto’s van de samenwerking.

Calico Jack Diemme
Calico Jack Diemme

Houd de Sneakerjagers Blog en onze Instagram-accounts (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns) in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste sneakernieuws!