Skip to content
Newsfeed

Calico Club organiseert een Stone Island ‘Exchange’

23 november 2023 13:45
Calico Club organiseert een Stone Island ‘Exchange’

Nederlandse sneakerwinkel Calico Club komt met een ruil event in hun store in Venlo. Tijdens de Stone Island ‘Exchange’ kun je je eigen vintage Stone Island items meenemen naar de winkel om te ruilen voor store credit. Met deze credit kun je vervolgens artikelen uit de nieuwe Stone Island collectie kopen.

Op zaterdag 25 november 2023 organiseert Calico Club een Stone Island ‘Exchange’. Tijdens dit event kunnen mensen hun oude, vintage Stone Island items inruilen voor store credit. De ingeleverde artikelen worden zorgvuldig bekeken. Op basis van conditie en soort artikel krijgt elk ingeleverde item een prijs.

De besproken prijs mogen ze diezelfde dag gebruiken als store credit om de Stone Island collectie te shoppen. De store credit is die dag in te wisselen, maar kan ook in andere Calico Club stores (op andere dagen) ingewisseld worden. Met het event wil Calico Club hun community uitnodigen in hun unieke locatie in Venlo. Naast het inwisselen van vintage artikelen dient het event ook als ontmoetingsplek.

Dus, mocht je aanstaande zaterdag vrij hebben, kom dan zeker langs bij Calico Club/terrace in Venlo. Vergeet niet je Stone Island artikelen mee te nemen en verdien store credits!

Calico Club Stone Island ‘Exchange’

  • Locatie: Calico Club/terrace – Parade 45, 5911CB Venlo
  • Datum: zaterdag 25 november 2023
  • Tijd: 10:00 – 17:00 uur
  • In-store only