Skip to content
Upcoming

De releasedatum van de CPFM Swarovski x Nike Dunk Low is bekend

12 november 2020 20:34
De releasedatum van de CPFM Swarovski x Nike Dunk Low is bekend

Cactus Plant Flea Market is altijd al goed geweest in het uitbrengen van opvallende sneakers. Nu heeft het geheimzinnige merk zijn handen gezet op de populaire Nike Dunk Low. Deze aankomende release is zo bijzonder, omdat het gehele bovenwerk van de sneaker is versierd met Swarovski kristallen.

CPFM is opgericht in het begin van 2015. Op het begin promoten CPFM hun kleding via Instagram waar het al snel populair werd door de opvallende designs en deconstructed looks. Het mysterieuze merk ontplofte al helemaal toen artiesten zoals Frank Ocean en Kid Cudi de kleding gingen dragen. In 2019 kreeg Cactus Plant Flea Market een samenwerking op Nike Vapormax en later op de Nike Air Force 1.

Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low

De sneaker is dus erg simpel, maar enorm opvallend. Het gehele bovenwerk van de sneaker is gemaakt van wit leer. Over dit witte leer zitten allemaal dikke Swarovski kristallen. Het bovenwerk is hierdoor ook erg minimalistisch aangezien het Nike logo op de hiel en tong weggelaten zijn. De sneaker wordt afgerond door een witte mid- en outsole.

De CPFM x Nike Dunk Low komt samen met kleding en accessoires uit op woensdag 18 november bij cactusplantfleamarket.com. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.

 Cactus Plant Flea Market
 Cactus Plant Flea Market
 Cactus Plant Flea Market
 Cactus Plant Flea Market
 Cactus Plant Flea Market