Skip to content
Newsfeed

Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low ‘Grinch’

11 augustus 2022 21:45
Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low ‘Grinch’

Cactus Plant Flea Market heeft al een flink lijstje opgebouwd met unieke Nike collabs, met onder andere een lichtgevende Vapormax en de in Swarovski kristallen bedekte Dunk Low. Nu mag het streetwear merk daar ook een Dunk Low aan toevoegen die lijkt op Dr Seuss’ personage Grinch.

Het bovenwerk van de nieuwe CPFM Dunk Low is net als de Grinch helemaal bedekt door een harige groene vacht. Rond de kraag zit nog een glimmend groen satijn en een groene voering. Op de tongen staat branding van CPFM en Nike. Aan de binnenzijde staat nog een Yin Yang symbool. De veters hebben een groen gespikkeld patroon.

Verder heeft de schoen verschillende bijzonder details. Zo zit onder de tong een pocket met een ritssluiting. Ook lijkt het erop dat Nike’s duurzame Grind materiaal is gebruikt in de zool. Door de bruine kleur en de korrelige textuur krijgt de zool een aarde-achtige look.

Er is nog niks bekend over een releasedatum van de Cactus Plant Flea Market x Nike Dunk Low ‘Grinch’. Het wordt verwacht dat hij rond dezelfde tijd uitkomt als de eerder onthulde CPFM x Nike Dunk Low. Hou dus de komende tijd goed de nieuwspagina in de gaten voor meer updates over deze release.

GRINCH