Skip to content
Upcoming

C2H4 onthult samenwerking met Nike

8 januari 2019 13:38
C2H4 onthult samenwerking met Nike

Het in Los Angeles gebaseerde merk genaamd C2H4 heeft hun eerst samenwerking met Nike aangekondigd. Tijdens de London Fashion Week hebben we al een aantal teasers gezien en nu hebben we meer informatie.

Voor de samenwerking zal de populaire Nike Air Force 1 Mid worden gebruikt. De Air Force 1 krijgt een futuristisch ontwerp. De sneaker komt in een zwarte colorway en beschikt over een paar interessante details. De sneaker heeft verschillende overlays en een aantal typografie details, zoals de tekst “Automatic Memory Loading System” wat je kunt terug vinden op het bovenwerk. Een mooi detail bij dit ontwerp zijn de reflecterende details op het bovenwerk. De tong is van mesh en langs de voorvoet zitten blauwe details. Aan de bovenkant van de sneaker zit een band waar “Wire Transfer” op staat, dit past perfect bij de C2H4 stijl.

De Nike Air Force 1 Mid zal tegelijkertijd met de rest van hun aankomende collectie uitkomen. We verwachten het paartje in lente/zomer 2019.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Force 1 Mid

Releasedatum: Lente/Zomer 2019
Prijs: TBA
Colorway: TBA
Stylecode: TBA