Skip to content
Where to Cop

De nieuwe collectie van By Parra is nu verkrijgbaar bij Freshcotton

11 september 2019 16:17
De nieuwe collectie van By Parra is nu verkrijgbaar bij Freshcotton

By Parra is geen onbekende voor de meeste. We kunnen het merk natuurlijk kennen van de waanzinnige samenwerkingen met Nike. Zo heeft Piet Parra onder andere de Nike Air Max 1 ‘Cherrywood’, Nike Air Max 1 ‘Amsterdam’ en de laatst uitgebrachte Parra x Nike SB Dunk Low gemaakt. Maar Piet Parra staat niet alleen bekend om zijn geweldige samenwerkingen, maar ook om zijn kleding. Al Piet Parra zijn designs zijn uniek en herkenbaar. Nu heeft By Parra een nieuwe collectie uitgebracht. Verschillend van t-shirts, longsleeves, sweater, hoodies, jassen en accessoires. Nu is deze mooie nieuwe collectie nog steeds verkrijgbaar bij Freshcotton. Check de gehele By Parra collectie HIER!


1. Longsleeves

De collectie bevat een aantal longsleeves verschillend van grote printen naar strepen met een klein logo erop. De kleuren verschillen van zwart en roze naar roze/rood/groen en rood/wit/blauw.


2. Caps

Er zijn vier caps te vinden in de de nieuwe collectie van By Parra. Op drie van de caps is een vogeltje te zien met het logo van Parra erbij. De andere cap heeft een vlag erop die de letter “P” moet voorstellen.


3. T-Shirts

De collectie heeft twee t-shirts waarvan er al een in uitverkocht. Het t-shirt geeft een lekker zomer vibe, al is de zomer zo goed als voorbij. Dunne zwart met witte strepen lopen over het gehele t-shirt heen met het logo van Parra op de borst.


4. Jassen

By Parra wil ook dat je alvast goed voorbereid bent op de koude, regenachtige dagen die eraan zitten te komen. De linker jas heeft een golvend patroon in de kleuren zwart en wit. Het zakje op het midden van de borst heeft het Parra logo erop en heeft blauw met rode achtergrond kleuren. De rechter jas is wat simpeler, maar erg clean. Een klein logo is te vinden op de borst en linker schouder.


5. Accessoires

De twee accessoires zijn een waist back en crew socks. De waist bag heeft een abstract patroon over de gehele bag met de kleuren blauw, roze, en tinten blauw. De crew socks zijn overal geel gekleurd en hebben een witte, zwarte en grote rode streep met het Parra logo erop.


6. Hoodies en Sweaters

De twee sweaters hebben vlaggen erop met de text “Parra'” erin met de overal kleur van blauw en grijs. De twee hoodies hebben de kleur rood en zwart met een trofee op de borst.

Images by Freshcotton