Skip to content
Upcoming

Nieuw: Buscemi Veloce Sneaker

21 februari 2019 15:37
Nieuw: Buscemi Veloce Sneaker

Het merk Buscemi heeft een nieuwe sneaker uitgebracht genaamd ‘Buscemi Veloce’. Deze sneaker behoort bij de Spring/Summer 2019 collectie.

Buscemi, opgericht in 2013 door Jon Buscemi, is een Amerikaans merk dat schoenen en accessoires verkoopt voor heren, vrouwen en kinderen. Al met al is het zijn doel om de meest stijlvolle schoen te maken. Alle schoenen worden met de hand gemaakt in Civitanova, Italië. Elke schoen wordt gemaakt van het beste leer.

Buscemi’s Veloce sneaker is geïnspireerd door de eind jaren ’80 en begin jaren ’90. Deze schoen beschikt over een kleurrijke kalfsleren, suède en van nubuck gemaakte bovenkant. De bovenkant van deze schoen is vastgemaakt aan een rubberen zool. Net als de rest van de schoenen, wordt deze schoen ook gemaakt in Civitanova, Italië.

Het model is beschikbaar op END. in de kleur wit. Echter zijn er naast wit nog 4 andere kleuren verkrijgbaar, maar niet bij END.. Scroll naar beneden voor meer informatie en foto’s van deze schoen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Buscemi Veloce Sneaker – White

Prijs: €509,-
Colorway: White
>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Buscemi shoppen? Klik hier <<

Buscemi Veloce Sneaker
Buscemi Veloce Sneaker
Afbeeldingen: END.

Buscemi Veloce Sneaker – Bianco Nero

Prijs: €530,-
Colorway: Bianco Nero


Buscemi Veloce Sneaker – Royal/Groen

Prijs: €530,-
Colorway: Royal/Green


Buscemi Veloce Sneaker – Black

Prijs: €530,-
Colorway: Black


Buscemi Veloce Sneaker – Black/Green

Prijs: €675,-
Colorway: Black/Green

Afbeeldingen: Farfetch
Uitgelichte afbeelding: MatchesFashion