Skip to content
Newsfeed

Burberry en Pop Trading Company hebben een samenwerking aangekondigd

13 mei 2022 21:00
Burberry en Pop Trading Company hebben een samenwerking aangekondigd

Op donderdag 12 mei kondigden Burberry en Pop Trading Company een samenwerking aan. Burberry zelf heeft de media gemaild met één zin waarin zij vertelden dat ze samen met Pop een capsule collectie zullen uitbrengen.

De capsule collectie tussen deze twee merken kunnen we al snel verwachten. Op woensdag 1 juni zal de collectie namelijk al uitkomen. Naast de releasedatum heeft Burberry ook het co-branded logo naar buiten gebracht. POP’s herkenbare vierkante logo is te zien in het rood met het logo van Burberry in het zwart in het midden.

Pop Trading Company heeft al veel verschillende samenwerkingen achter de rug. Zo heeft het merk items naar buiten gebracht met onder andere Liberty Londen, Nijntje, Minotaur en Converse. Afgelopen moederdag heeft het merk ook samengewerkt met retailer Maha Amsterdam en veranderden ze de ‘P’ in hun logo naar een ‘M’.

Een samenwerking met een groot luxury merk heeft POP nog niet meegemaakt. Vergeet dus niet om woensdag 1 juni in jouw agenda te markeren. Zodra we meer informatie hebben over de Pop Trading Company en Burberry samenwerking zullen we dat weer met jullie delen.

Burberry Pop Trading Company