Skip to content
Upcoming

Buitenaardse patronen op de Air Max 90 NRG

25 januari 2021 16:54
Buitenaardse patronen op de Air Max 90 NRG

Golf is de enigste sport die ooit al eens is gespeeld in de ruimte. De Nike Air Max 90 NRG eert dit historische moment van sport, d.m.v. op de ruimte geïnspireerde graphics op de schoen. De witte Air Max 90 beschikt over groene en roze kleuren, verdeelt over de hele sneaker. Vandaag, 25 januari is de sneaker gedropt.

De vraag die we allemaal hebben gesteld: Waar staat Nike NRG voor? Nike NRG spreek je uit als energy. De letters zien we vaak staan achter een Jordan of Nike sneaker, maar wordt ook gebruik bij kleding items. Het gaat dan ook meestal over een golf schoen. Ook dit keer is de golf sport het thema van de sneaker en wordt er NRG bij vermeld.

Nike Air max 90 NRG | CU9980-100

De Nike Air Max 90 is al jaren favoriet, dus nieuwe colorways zijn nog altijd welkom. Zoals eerder benoemd, is de sneaker geïnspireerd op de golf sport, die is gespeeld in de ruimte. Dit thema is duidelijk terug te vinden over de gehele sneaker. We zien een witte basis van leer op de overlays en mesh in de toebox. Over dit witte bovenwerk zijn groene graphics te zien van onderanderen ruimtewezens en golf spullen. De groene kleur van de tekeningen, is ook terug te vinden op de veters en backtab. Verder beschikt de Air Max over roze details. De kleur zien we op onderanderen de zool, eyestays en branding op de tong. Op deze tong is nog een leuk detail te vinden. Namelijk een een ruimtewezen, met de Swoosh. De golf sneaker en zijn details zijn te zien op de foto’s onder aan dit blog!

De Nike Air Max 90 NRG is 25 januari gedropt via Nike. De meeste maten zijn nog beschikbaar, maar wees er snel bij! Voor €150 euro is het paartje van jou. Houd de releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Voor extra informatie over de sneaker lees je de blogs!

Nike Air Max 90 NRG Golf 'Space'

CU9980-100 · Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90 NRG
Air Max 90 NRG
Air Max 90 NRG