Skip to content
Newsfeed

BSTN opent winkel in London 

30 januari 2023 13:21
BSTN opent winkel in London 

Premium sneaker/kleding retailer BSTN gaat eindelijk internationaal. De streetwear gigant opent eindelijk zijn derde filiaal en voor het eerst buiten Duitsland. Vanaf 28 januari 2023 is er een BSTN winkel te vinden in het hart van de Londense wijk Brixton.

Het design van de winkel

Het concept van de winkel op Brixton Road is een mix van high-tech materialen en retro-futuristisch interieur. Dit zorgt voor een unieke look die niet te vergelijken is met welke winkel dan ook in de buurt. De creatieve breinen hierachter waren Sunst Studio en BSTN eigen creative director Duki Cvetkovic. Zij wisten het pand om te toveren tot het meesterwerk dat 28 januari 2023 zal openen. 

Een van de belangrijke elementen van de winkel is het kunnen schakelen tussen verschillende stilistische scenario’s. Dit is al te merken van af het moment dat je buiten voor de winkel staat. Een klassiek stenen gebouw van buiten en als je naar binnen wandelt veranderd de vibe volledig. Een futuristische binnenkant met gladde monolithische oppervlakken van roestvrij staal en geschuurd beton. Dat gepaard met het metalen dak wat in de vorm is van een halve cirkel zorgt voor een unieke look.

Btsn Brixton sneakerrek
Btsn Brixton overview

BSTN: een locatie voor de community

De Brixton store wil meer zijn dan alleen een retailer op Brixton Road. Overal waar de retailer komt wil het een waardig lid zijn van de community. Hier is Brixton dan ook zeker geen uitzondering in. Daarom zal BSTN op de bovenste verdieping van de winkel geregeld activiteiten voorkomen. Deze activiteiten zullen bestaan uit: Panel talks, workshops en evenementen voor goed doelen. Hierdoor kan BSTN een waardig lid worden van de Brixton community.

Btsn Brixton 2e verdieping
Brixton Btsn Overview

From The South From The Heart

Zowel Brixton als BSTN komen uit het Zuiden. Brixton liggend in het Zuiden van London en BSTN komend uit de Zuid Duitse deelstaat Bavaria. Dit is bij beide partijen een eigenschap van hun identiteit. Een waar ze beiden veel trots uit halen. Daarom is de BSTN store en Brixton zo een geweldige mix.

Zoals staat op de bovenkant van de winkel. From The South. From The Heart.

Feed Fam Ffame
Btsn Brixton buitenkant


Je kan vanaf 28 januari 2023 langs gaan bij BSTN op 395-397, Brixton Rd, London SW9 7DG, United Kingdom of check hun collectie online met de knop hieronder. Check onze website om up to date te blijven over het laatste sneakernews. Voor de laatste releases kan je ook kijken op onze sneaker kalender.