Skip to content
Watch

Bruze D’Angelo – The Turnover Episode 57

22 oktober 2022 16:00

Beste muziekliefhebbers, welkom terug bij The Turnover! Dit is je wekelijkse bron van verse muziek door DJ Turne en vrienden powered by Sneakerjagers. De gast op de aflevering van deze week is DJ Bruze D’Angelo.

Bruze D’Angelo

DJ Turne heeft zijn vriend Bruze D’Angelo uitgenodigd om deze week een set voor ons te draaien. Bruze is een doorgewinterde authentieke DJ, een muziekproducent, een evenementenplanner en een mentor, allemaal met een onophoudelijke hoeveelheid visie!
Hij brengt de verleidelijke groove en swing van dansmuziek samen, of hij nu gaat voor een mind-blowing peak time House-set, het draaien van de klassieke R&B, Disco, Soul, Funk, of subtieler het draaien van Nu-disco en Deephouse om de nacht op te warmen.

Als producer heeft Bruze heel wat house tracks uitgebracht bij platenlabels wereldwijd! Getekend worden op Todd Terry’s in-house platenlabel was een van zijn hoogtepunten!
Momenteel produceert hij future beats & edits onder zijn Alexander Daniel moniker.
Het is veilig om te zeggen dat Bruze een zeer creatieve en technisch begaafde DJ en producer is met nog veel meer snaren op zijn boog.

The Turnover weekly episodes

The Turnover met DJ Turne brengt je elke week een uur plezier met veel van zijn vrienden. Luister zeker naar Bruze D’Angelo als je van R&B, soul, funky, of al het genoemde houdt!

Mocht je toch een aflevering van The Turnover gemist hebben, klik dan op de knop hieronder om alle voorgaande sets te bekijken of navigeer naar de ‘Watch’-pagina op de Sneakerjagers website. Houd ook onze Instagram in de gaten waar we je altijd op de hoogte houden van alle content.