Skip to content
Upcoming

Bridging The Gap: 10 Years of Filling Pieces

30 april 2021 17:54
Bridging The Gap: 10 Years of Filling Pieces

Filling Pieces viert hun eerste decennium met de presentatie van de film Bridging The Gap: 10 Years of Filling Pieces. De documentaire, gemaakt in samenwerking met Vice, geeft een exclusieve kijk in merk van creative director Guillaume Philibert. Guillaume zelf kunnen jullie misschien kennen van onze ‘On Air’ podcast. Benieuwd naar zijn verhaal? Check hier de aflevering!

Bridging The Gap

In de 10 jaar dat Filling Pieces bestaat groeide het Amsterdamse merk uiy tot een internationaal modemerk met volledige collecties schoenen, kleding en accessoires. Op het kruispunt van high-end fashion en streetwear overbrugde Filling Pieces de kloof tussen verschillende werelden en culturen binnen de modewereld. Bridging The Gap: 10 Years of Filling Pieces volgt met terugwerkende kracht Guillaume Philibert en zijn collega’s op deze reis.

De documentaire is gemaakt in samenwerking met Vice en geregisseerd door Joey Boink. Er komen belangrijke figuren achter het merk aan het woord, zoals Philibert’s vrienden en familie, en prominenten uit de internationale mode-industrie, zoals Hussein Suleiman van Daily Paper, Kerby Jean-Raymond van Pyer Moss en David Fischer van Highsnobiety.

Naast de release van hun documentaire, opent Filling Pieces in juli ook een nieuwe flagship store in het centrum van Amsterdam. Met 300 vierkante meter is dit hun grootste winkel tot nu toe. De flagship store zal niet alleen hun collecties tentoonstellen en verkopen, maar zal ook een ontmoetingsplaats zijn voor creatieven en ondernemers uit de gemeenschap, waar thema’s als inclusiviteit, geestelijke gezondheid, muziek, sport en kunst zullen worden besproken.

Bridging The Gap: 10 Years of Filling Pieces gaat online op de Filling Pieces website op 30 april om 21:00.