Skip to content
Upcoming

Breaking news: Nike X Atmos Red en Green Curry

23 april 2018 14:33
Breaking news: Nike X Atmos Red en Green Curry

2018 is nu al het jaar van Atmos collabs samen met Nike. De geruchten gaan al langer dat Atmos samen met Nike de Air Max 1 ‘Curry’ opnieuw gaan uitbrengen. Dat is nog niet zeker, wat wel zeker is, is dat er 2 hele dikke colorways aan komen. Binnenkort droppen de Nike X Atmos Red en Green Curry.

Deze samenwerking was in principe al een tijdje bekend, twee paar stonden al een tijdje in onze releasekalender. Maar nu is er toch meer bevestiging.  De officiële foto’s van de Air Max 1 ‘Red Curry’ en de Air Max 1 ‘Green Curry’ zijn via Nike naar buiten gebracht. De derde, verwachte, originele Curry laat voorlopig nog op zich wachten.

De ‘Red Curry’ heeft een donkerrode met goudachtige colorway. Net als de originele curry is de sneaker gemaakt van premium suede en heeft het een nubuck overlay. De toebox is van mesh en heeft een goudachtige uitstalling. Door het gebruik van de kleur rood, het premium suède en goud krijgt de sneaker een rijke uitstraling.

De ‘Green Curry’ bestaat uit verschillende groene kleuren. Qua materialen is deze sneaker gelijk aan de ‘Red Curry’. Hier is het mesh dat op de sneaker zit zilverkleurig.

De sneakers worden heel snel verwacht, hoogstwaarschijnlijk eind april of ergens begin mei. Nu is het nog de vraag of de originele ‘Curry’ retro ook snel gaat volgen. Wij hopen in ieder geval van wel.

Check hier onder snel de officiële Nike foto’s van deze toekomstige klassiekers.


Atmos x Nike Air Max 1 Premium ‘Red Curry’

Releasedatum: Eind april/begin mei 2018
Prijs: €150,-
Colorway: Tough Red/Rush Red/Pale Vanilla/Mushroom
Stylecode: 908366-600
Shoplink: Klik hier >>


Atmos x Nike Air Max 1 Premium ‘Green Curry’

Releasedatum: Eind april/begin mei 2018
Prijs: €150,-
Colorway: Olive Flak/Peat Moss/Habanero Red
Stylecode: 908366-300
Shoplink: Klik hier >>