Skip to content
Watch

Brainpower te gast in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Sneakerjagers ‘On Air’ podcast

12 maart 2020 17:28
Brainpower te gast in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen Sneakerjagers ‘On Air’ podcast

Het moment is daar! Gertjan Mulder, beter bekend als Brainpower of MC Brainpower, is te gast in onze podcaststudio in Amsterdam. Valerio en (co-host) Jaimie van Heije kunnen deze toegewijde artiest met ruim twintig gouden en platina platen alles vragen over zijn sneakerliefde en indrukwekkende carrière.

Gerjan groeide op in Alphen aan de Rijn waar hij met hiphop en rap kennismaakte. Begin jaren negentig verhuisde hij naar Amsterdam en ontwikkelde hij zich door mee te doen aan verschillende talentenjachten, battles en open micsessies door eigen nummers te schrijven en op te nemen. De rest is geschiedenis.

Hij werd de eerste Nederlandstalige solo Hop Hop artiest die nummer 1 hits scoorde in Nederland en België en kreeg ruim twintig gouden en platina platen, ontving vele awards en is sindsdien een veelgevraagde artiest. Wat veel mensen niet weten is dat Gertjan ook in het buitenland actief is als artiest/songwriter. Zijn werk daar werd in 2018 nog bekroond met de Global Peace Song Award. Recent verscheen er nieuw werk van Gertjan die nu te beluisteren is op bijvoorbeeld Spotify. In het najaar van 2020 heeft Brainpower weer een tour aangekondigd.

In zijn hele carrière zijn kleding en sneakers een belangrijk onderdeel geweest. Hij is gepassioneerd verzamelaar van sneakers en weet daar veel over te vertellen! Gertjan vertelt er alles over in de 2e aflevering van het tweede seizoen ‘On Air’, de podcast van Sneakerjagers.

De tweede aflevering met Brainpower van Sneakerjager ‘On Air’ de podcast is vanaf vrijdag 13 maart 20:00 uur te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts