Skip to content
Upcoming

Braindead x Reebok creëren een interessante look op de Classic Leather

24 juni 2020 20:49
Braindead x Reebok creëren een interessante look op de Classic Leather

Eén van de meest bekende modellen van Reebok is waarschijnlijk wel de Classic Leather. Het is dan ook niet vreemd dat precies dit model is uitgekozen voor de collab tussen Braindead en Reebok. Samen geven zij dit model een nieuwe look met materialen van hoge kwaliteit. Nieuwsgierig naar de Braindead x Reebok Classic Leather? Lees dan vooral verder!

Braindead x Reebok Classic Leather | FY0832

Braindead x Reebok slaan de handen ineen om het Classic Leather model te voorzien van een nieuwe look. Laten we als eerst maar direct benoemen dat deze sneaker van hoge kwaliteit zal zijn door het gebruik van premium suède en leer. Dit is vooral terug te zien op de overlays. Hieronder bevindt zich de basis van de sneaker dat gemaakt is van mesh in een donkergroene kleur. Het oranje, lederen Reebok logo over de zijkanten van de sneakers valt hierdoor extra goed op door het contrast met de donkere ondergrond. bovenop dit logo zijn nog weer panelen geplaatst van bruin gekleurd premium suède. Dit suède is niet zo fluweelachtig zoals je misschien gewend bent, maar het heeft juist een hele ruwe uitstraling gekregen.

Een klein, maar opvallend detail op de sneakers is de toevoeging van de kleur lila. deze kleur verschilt namelijk enorm van de aardetinten die gebruikt zijn. De kleur lila is terug te zien op het randje van de tong en op de hiel. Overigens is op de hiel ook de branding van Braindead terug te vinden, evenals op de zijkant onder de pluizige veters. Verder is de klassieke Reebok branding terug te vinden op het label op de tong. Deze verrassende upper is geplaatst op een tweekleurige midsole bestaande uit de klueren zwart en geel.

Release

Wil jij dit paartje graag in handen krijgen? Zorg dan dat je vrijdag 26 juni om 10:00 uur klaar zit, want dit zal het moment zijn dat ze gereleased worden. Aan de Braindead x Reebok Classic Leather zal een prijskaartje hangen van €150,-. Bekijk hieronder alvast de foto’s van dit heerlijke paartje. Blijf voor andere releases ook zeker onze releasekalender in de gaten houden.

Brain Dead X Reebok Classic Leather

FY0832 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders
Image by Braindead