Skip to content
Newsfeed

Brain Dead en Reebok droppen pluizige Club C Revenge

10 augustus 2022 10:10
Brain Dead en Reebok droppen pluizige Club C Revenge

In 2022 komt het creatieve collectief Brain Dead met de ene bijzondere release na de andere. Na een rollerskate collab en een samenwerking met het kaartspel Magic the Gathering, werken de kunstenaars uit Los Angeles nu weer opnieuw samen met Reebok. Samen dropt het duo twee pluizige uitvoeringen van de iconische Club C.

De eerste sneaker uit het two-pack heeft een bovenwerk van pluizig suède dat blauw kleurt. Hieroverheen zitten overlays van hetzelfde materiaal in een grijze kleur. Over het middenpaneel loopt een groene Reebok streep. Dit combineert weer mooi met de pluizige groene veters. De tong is van glad leer dat grijs kleurt. Onder het bovenwerk zit een frisse witte midsole met daaronder weer een matchende groene outsole.

De andere sneaker uit het pack kleurt voornamelijk bruin. Het bovenwerk heeft een donkerblauwe basis met lichte gele detaillering. De grove suède overlays, leren tong en voering kleuren allen bruin. Groen leer is te vinden op de heel tab en de branding op het middenpaneel. Het paar komt hoogstwaarschijnlijk met zowel bruine als groene veters. De sneaker wordt afgerond met een bruine midsole en een groene outsole.

Het Reebok x Brain Dead Club C Revenge two-pack zal vanaf 12 augustus 2022 te verkrijgen zijn bij Reebok en verschillende alle retailers. Op de Sneakerjagers releases pagina zie je via de button precies waar de sneaker allemaal te verkrijgen is.

Houd ook onze nieuwspagina en Instagram pagina in de gaten voor het laatste sneakernieuws.

Reebok club c
Reebok club c
Reebok club c
Reebok club c
Reebok club c
Reebok club c
Reebok club c
Reebok club c