Skip to content
Newsfeed

Bo Jackson’s Nike Air Trainer SC High ‘Auburn’ keert terug

10 maart 2022 22:00
Bo Jackson’s Nike Air Trainer SC High ‘Auburn’ keert terug

Bo Jackson’s Nike Air Trainer SC High ‘Auburn’ keert terug. Het paar werd in april van 2017 voor het laatst gezien. In 2022 zullen de sneakers een retro release krijgen.

Bo Jackson is een All-Star in honkbal en American football. Jackson speelde tijdens zijn studententijd bij de Auburn Tigers en won met dit team in 1985 de Heisman Trophy. De colorway van deze kicks zijn geïnspireerd op de kleuren van de universiteit van Auburn.

Het bovenwerk van de Nike Air Trainer is gemaakt van leer. De basis van het bovenwerk is van geperforeerd leer en in het wit. Aan de onderkant van het bovenwerk zit een grijze mudguard. Op de hoogte van de voorvoet wordt gebruik gemaakt van blauwe overlays. Deze geven de sneakers meer kleur.

Op de zijkant zitten oranje straps die in verhouding staan met de oranje veterogen. Deze oranje kleur representeert de universiteit van Auburn. Oranje is ook terug te zien op de tong. Om het bovenwerk af te ronden heeft Nike de Swoosh een lichtgrijze kleur gegeven.

De oranje kleur speelt een prominente rol op dit paar en is terug te vinden op de binnenzool, maar ook op de tussenzool. De middenzool daarentegen is in het wit, net als een deel van de buitenzool. Het voorste deel van de buitenzool is blauw. Op het witte gedeelte staat ‘Nike’ in dezelfde blauwe kleur met een oranje Swoosh er naast.

De Nike Air Trainer SC High ‘Auburn’ heeft nog geen officiële releasedatum. Totdat er meer informatie beschikbaar is kunnen we een kijkje nemen naar de eerste beelden van deze kicks.

Nike Air Trainer SC High 'Auburn'
Nike Air Trainer SC High 'Auburn'
Nike Air Trainer SC High 'Auburn'