Skip to content
Upcoming

Black Friday: 25% extra korting op ALLES bij Snipes

23 november 2020 22:00
Black Friday: 25% extra korting op ALLES bij Snipes

Ook Snipes geeft hoge korting tijdens de week van Black Friday. Shop nu bij Snipes met 25% op (bijna) alles! Zowel online als offline winkels hebben tijdens dit jaarlijkste event de meest geweldige acties voor jou klaar staan. Ook Snipes doet mee en shop je de leukste sneakers, kleding items en accessoires met 25% korting met de promocode: MAJORDEAL. Nog mooier, de code werkt ook bovenop sale items!

Niet alleen toffe sneakers, maar ook kleding items en accessoires is te vinden in de Black Friday sale van Snipes. Scoor leuke items met een extra 25% korting, boven op de korting! Natuurlijk hebben wij onze favoriete sale items voor jou op een rijtje gezet. Bekijk onze top 10 hier onder. Alle items zijn te shoppen met de extra 25% korting.

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.

Shop HIER!

Scoor HIER met korting!

Scoor bovenstaande sneaker HIER!

Shop HIER!

Shop HIER met korting! Ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Scoor de Vans met extra 25% korting HIER!

Shop HIER!

Scoor HIER! Ook in andere kleuren verkrijgbaar.

Scoor de Stan Smith sneakers HIER!

Shop HIER!