Skip to content
Where to Cop

Nu verkrijgbaar: Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’

21 februari 2019 08:00
Nu verkrijgbaar: Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’

Na het overweldigende succes van de Nike Air Max 1 ‘Leopard’ komt Nike met een nieuwe ‘Animal’ georiënteerde sneaker, namelijk de Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’.

Wat direct opvalt aan de Nike Air Max 1 Premium Animal zijn de gekleurde ‘Snake’ details die gebruikt zijn voor de Swoosh en overlays. Zo gaat de buitenste Swoosh gekleed in een roze gekleurde slangenprint en het binnenste in het groen. De hiel is bekleed met een rood gekleurde slangenprint. Verder heeft de toebox overlay een snake print gekleurd in het geel. De sneaker heeft voor de rest een witte basis als upper met een witte midsole en outsole.

De Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ BV1977-100 is één van de 3 uit de Nike Animal ‘Snake’ pack. Naast deze Air Max 1 verschijnt deze Animal ‘Snake’ colorway namelijk ook op de Nike Air Force 1 en de Nike Air Max 98.

De Nike Air Max 1 en de Nike Air Force 1 zijn nu exclusief voor Nike members verkrijgbaar. Een exacte releasedatum voor de Nike Air Max 98 is er nog niet, maar houd vooral de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 Premium Animal 'Snake'

BV1977-100 · Prijs vanaf €599,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal