Skip to content
Newsfeed

Binnenkort komt de Brain Dead x Vault by Vans collectie

14 juni 2022 10:15
Binnenkort komt de Brain Dead x Vault by Vans collectie

Het creatieve collectief Brain Dead en Vault by Vans komen binnenkort met een nieuwe sneaker collectie. Vault by Vans is een vintage style sub-label van Vans, dat al eerder heeft samengewerkt met grote modemerken zoals Jun Takahashi’s ‘Undercover’ en Kenzo.

De collectie wordt gedropt in twee etappes. Als eerst zullen de OG Half Cab LX en de OG Lampin LX vanaf 10 juni verkrijgbaar zijn bij Brain Dead winkels in Harajuku en Fairfax. Deze zullen ook nog op 14 juni een online release via de website van Brain Dead krijgen. De Vans OG Authentic LX en OG Slip-on LX zullen later gereleased worden, wanneer precies is nog niet bekend.

Op de Authentic en de Slip-on is een spin gegeven aan het klassieke Vans schaakbord patroon. Het geblokte patroon is vervangen door een geblokt patroon van het Brain Dead logo. De Half Cab en Lampin maken beiden gebruik van een kleurrijke color-blocking. Zo bestaat het suède bovenwerk van de Lampin uit de kleuren groen, blauw en zwart. De Half Cab combineert blauw, paars en zwart met eyestays in de kleuren groen, rood, blauw, geel en paars.

De Brain Dead x Vans OG Half Cab LX en de OG Lampin LX zullen 14 juni online gereleased worden via de website van Brain Dead. De Vans OG Authentic LX en OG Slip-on LX zullen later nog gedropt worden. De exacte releasedatum is nog niet bekend. Houd de releasekalender in de gaten voor verdere updates betreft de release van de Brain Dead x Vans collectie.

Vault by Vans
Vault by Vans
Vault by Vans
Vault by Vans
Vault by Vans
Vault by Vans
Vault by Vans
Vault by Vans
Vault by Vans