Skip to content
Upcoming

Binnenkort is het Jordan ‘Why Not’ X Converse Pack verkrijgbaar

1 oktober 2020 20:44
Binnenkort is het Jordan ‘Why Not’ X Converse Pack verkrijgbaar

Het Jordan ‘Why Not’ X Converse Pack is binnenkort verkrijgbaar. Namelijk al morgen, op 2 oktober. De twee sneakers hebben een beide een prachtig, maar uitgesproken bovenwerk. Natuurlijk kan je hieronder alle release informatie vinden en de sneakers checken.

Air Jordan 16 & Converse Chuck 70 High

Deze twee sneakers hebben beide een opvallend bovenwerk. Ook refereren beide sneakers naar Russel Westbrook. Dit is een basketballer met een erg uitgesproken stijl. De verschillende materialen die op de sneaker te zien zijn, zoals leer, suède en satijn zijn geïnspireerd op de stijl van de basketballer.

Zowel de Air jordan 16 als de Converse Chuck 70 High hebben een bovenwerk waarop een ketting geborduurd is. Deze verwijzen naar de kettingnetten die te vinden zijn op de basketbalvelden op straat. Verder hebben de beidensneakers een prachtig bovenwerk waar vele op gebeurt.

Op de Air Jordan 16 zijn veel materialen te zien, zoals mesh op de zijkant dat wordt afgewisseld met suède. De glimmende neus en de omslag op de sneaker zorgen voor een complete look. De Converse Chuck 70 High heeft een compleet andere look. Zo beschikt de sneaker over een craquelé bovenwerk. De sneaker wordt afgemaakt met een crème midsole.

Morgen, op vrijdag 2 oktober is het zover! Dan droppen deze twee geweldige sneakers bij Nike. Deze twee sneakers zullen bij elkaar €425,- kosten. Voordat je deze sneakers aanschaft, kan je ze nog eens goed bekijken op onderstaande foto’s. Houdt ons in de gaten op social media en neem een kijkje in de releasekalender, zo mis jij geen een release!


Air Jordan 16 & Converse Chuck 70 High

DA1323-900 · Prijs vanaf €346,-

Naar alle aanbieders
jordan en converse
Air jordan 16 why not
Air Jordan 16
Images by: Nike