Skip to content
Upcoming

Binnenkort: De Nike Air Max 97 met oranje details

6 december 2018 13:04
Binnenkort: De Nike Air Max 97 met oranje details

De Nike Air Max 97 hebben we al in verschillende colorways gezien maar deze spant de kroon! De Nike Air Max 97 is een van de meest populairste modellen van Nike. Dit komt door het unieke design. De Nike Air max 97 heeft de wereld veranderd met zijn Air unit over de gehele lengte van de zool. De Air Max 97 is een vernieuwde versie van het originele design met een lichte constructie voor dagelijks comfort. We hebben de Air Max 97 in veel verschillende colorways gezien maar deze spant echt de kroon!

De Air Max 97 komt nu in een Pure Platinum/Team Orange-White colorway. De sneaker beschikt over oranje contrasterende elementen wat een mooi detail maakt bij dit ontwerp. Op de hiel, midfoot, air unit en op de buiten/binnen zool zijn ook deze oranje details te vinden. Ook zitten er mini Swooshes op de zijkant van de sneaker.

Het is helaas nog niet bekend wanneer deze Air Max 97 gereleased wordt. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97

Prijs: 160,00
Stylecode: BV1985-002
Colorway: Pure Platinum/Team Orange-White