Skip to content
Upcoming

Binnenkort: De Nike Air Force 1 Utility Sequoia colorway

27 oktober 2018 12:45
Binnenkort: De Nike Air Force 1 Utility Sequoia colorway

Nike’s nieuwe Nike Air Force 1 Utility Sequoia is de ideale sneaker voor de herfst! De nieuwe Air Force 1 beschikt over uniek nieuw veter systeem. Op het bovenwerk wordt in plaats van veters een riem gebruikt met een klik systeem waarmee je de riem kan sluiten. De riem is van een zwarte stretch materiaal gemaakt. Het nieuwe vetersysteem zorgt ervoor dat je de sneaker gemakkelijk kan aantrekken, het is vergelijkbaar met een slip-on toegang.

De Nike Air Force 1 hebben we in veel verschillende colorways gezien afgelopen maanden, zoals de klassiek Nike Air Force ”Wheat” colorway. Nu komt de populaire sneaker in een ‘Sequoia’ colorway. Op de tong is het Nike logo te vinden en is een mooi detail. De gum zool maakt het ontwerp af.

De sneakers staan gepland om op donderdag 1 november te uit te komen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Force 1 Utility ‘Sequoia’

Releasedatum: 1 november 2018 om 09:00 uur
Prijs:
€140,00
Colorway: Sequoia/Black/Gum medium Brown
Stylecode: AO1531-300
Storelist: Bekijk hier de volledige Storelist >>