Skip to content
Upcoming

Binnenkort de exclusieve release van de Nike Zoom Fly SP Gyakusou

28 september 2018 10:30
Binnenkort de exclusieve release van de Nike Zoom Fly SP Gyakusou

Jun Takahasi is de eigenaar van het merk UNDERCOVER en zit niet stil na zijn laatste collab met Nike. Nu komt er weer een collab tussen Jun Takashi en Nike. Dit keer gebruiken ze het model; de Nike Zoom Fly SP Gyakusou!

De samenwerking tussen Jun Takahashi en NikeLab wordt ook wel Gyakusou genoemd. Met deze lijn is zijn design en functionaliteit in perfecte balans. Voor Jun Takahashi is hardlopen dan ook een van de grootste momenten om geïnspireerd te raken. In deze kledingstukken brengt men een combinatie tussen een stedelijk en natuurlijke omgeving.

Dat er gekozen is voor de Zoom Fly SP voor de samenwerking is dan ook een logische keuze. De Zoom Fly SP staat bekend om zijn uitstekende demping en ademende bovenwerk. In de collectie zullen 4 sneakers komen, die allen een blauwe colorway hebben. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende tinten blauw, van zeer donker tot een lichte kleur. Het meest opvallende aan de sneaker zijn de twee botten die op de zijkant van de sneakers staan.

De nieuwe samenwerking zal op 4 oktober 18 oktober uit gaan komen bij Nike en een aantal geselecteerde retailers. Op verdere release informatie moeten we nog even wachten, we houden jullie op de hoogte!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Zoom Fly SP Gyakusou