Skip to content
Upcoming

Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low ‘White’ release informatie

18 maart 2023 09:21
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low ‘White’ release informatie

Na verschillende succesvolle samenwerkingen, zijn Nike en Billie Eilish opnieuw samengekomen voor een nieuw ontwerp. Dit keer hebben ze samengewerkt aan de Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low ‘White’. De sneaker zal op 23 maart 2023 uitkomen, dus lees snel verder voor alle release informatie!

Al eerder werkten de twee samen aan de Air Force 1, namelijk voor de colorways ‘Mushroom’ en ‘Sequoia’. Nu is het ook tijd geworden voor een ‘White’ colorway.

Voor het design van de verfrissende versie van de Air Force 1 is er opnieuw gebruik gemaakt van een patchwork van mozaïek van gerecycled textiel. Maar dit keer gecombineerd met de veelzijdigheid van een klassieke Triple White kleurencombinatie. Verder bestaat de nylon basis uit leren cutouts, nylon wrapguards en stiksel accenten. Ook vinden we extra details terug op de tong en veter tag. De finishing touch van het ontwerp zijn de binnenzolen van ananasvezel, versierd met het gezamenlijke merk en de iconische zool.

De Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low ‘White’ zal op 23 maart 2023 om 09:00 uitkomen. Nieuwsgierig waar je de sneaker kunt scoren en daarnaast 24/7 up-to-date blijven? Met onze releasekalender ben je altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Billie Eilish x Nike Air Force 1 Billie zijkant
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Billie onderkant
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Billie
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Billie bovenkant
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Billie achterkant
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Billie sneakers
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Billie patchwork
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Billie details
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low White on feet
Billie Eilish x Nike Air Force 1 Low White aan voet