Skip to content
Newsfeed

Billie Eilish komt met een eigen Jordan Hex Mule SP ‘Black’

10 februari 2023 10:43
Billie Eilish komt met een eigen Jordan Hex Mule SP ‘Black’

Het lijkt erop dat Jordan Brand 2023 het jaar van de Jordan Hex Mule Slide wil gaan maken. Na het succes van de eerste release van de slide, komt binnenkort de Billie Eilish x Jordan Hex Mule SP ‘Black’ uit. De slide van de popster wordt verwacht in 2023.

Billie Eilish is niet de eerst muzikant die dit jaar meedoet aan de slide game. Eerder dit jaar werkte Drake in zijn samenwerking met Nike, onder de naam Nocta, aan de Scuba Slide.

De Billie Eilish x Jordan Hex Mule SP ‘Black’ kleurt zwart. Het model komt met een leren bovenkant en heeft een midsole van piepschuim. Zowel de 23 en ‘Eilish’ brandings zijn te vinden op de slide. De karakteristieke vierkante onderkant heeft net als bij de voorganger gaten in de middenzool van de slide.

Het is nog onbekend wat de precieze datum van de release is van de Billie Eilish x Jordan Hex Mule SP ‘Black’. Wel kunnen we het model in 2023 verwachten.

Wat is jouw mening over de slide trend? Ga naar onze Instagram @Sneakerjagers en laat het ons weten. Voor al het laatste sneaker nieuws kun je drukken op de knop hieronder. Houd ook onze release kalender in de gaten via de knop en mis geen enkele release.Billie Eilish x Jordan Hex Mule Sp 'Black'
Billie Eilish x Jordan Hex Mule Sp 'Black'
Eilish Slide under
Eilish slide side
what's in the box
Eilish slide 2