Skip to content
Newsfeed

Billie Eilish en Nike onthullen de Air Alpha Force 88 ‘Triple Red’ colorway

1 december 2023 08:10
Billie Eilish en Nike onthullen de Air Alpha Force 88 ‘Triple Red’ colorway

Na het succes van de Air Alpha Force 88 ‘Fire Red’ en ‘White Black’, hebben Billie Eilish en Nike de handen ineengeslagen voor een derde colorway. In december 2023 zal namelijk de Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 ‘Triple Red’ releasen!

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze uitvoering van de Billie Eilish x Nike Air Alpha Force volledig gehuld in een rood ontwerp. Deze kleur strekt zich uit over de leren panelen, voorvoetband, tong en afwerking. Enkel het zwarte Alpha Force logo op de tong doorbreekt de ton sur ton esthetiek.

Andere details zijn het Nike Air-logo op de hakken en de co-branding op de binnenzolen. Verder rust het ontwerp op een stevige rode rubberen buitenzool. Tot slot zal dit paar, net als bij eerdere samenwerkingen tussen Billie Eilish en Nike, de nadruk liggen op het gebruik van veganistische materialen.

De release van de Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 ‘Triple Red’ staat gepland voor december 2023. Blijf op de hoogte via de releasekalender en nieuwspagina voor een officiële releasedatum en overzicht van verkooppunten!

Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 'Triple Red' hiel
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 'Triple Red' band
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 'Triple Red'
Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 Triple Red DZ6763-600