Skip to content
Upcoming

BijSMAAK is veel meer dan alleen een sneakershop

13 december 2020 10:00
BijSMAAK is veel meer dan alleen een sneakershop

Een sneaker winkel met een tattoo artiest en dj’s? Dat zien we niet vaak. Maar bij BijSMAAK combineren ze het allemaal! De sneaker winkel heeft heel wat toffe paartjes op hun website en in hun winkel staan. Niet alleen exclusieve sneakers zijn hier te krijgen, ook de bekende Puma’s en New Balance zijn hier te shoppen.

BijSMAAK is een online sneakershop, dat onderdeel is van De Paskamer. De Paskamer is een creatieve plek, die naast een sneakershop ook een tattoo studio, een DJ school een video productie bedrijf heeft. Denk je dat dit alles was? BijSMAAK heeft ook nog een eigen kledinglijn en organiseert jaarlijks de sneakerbeurs: Deadstock Sneaker Market.

Wij zijn fan van de sneakershop. Bekijk hier onze favoriete items van BijSmaak! Klik op de link onder de foto, om de sneaker de scoren! Lees verder om te zien hoe je meedoet aan de Sneakerjagers x BijSMAAK winactie!

bijSMAAK

SCOOR HIER!

bijSMAAK

SCOOR HIER!

bijSMAAK

SHOP HIER!

bijSMAAK

SCOOR HIER!

bijSMAAK

SHOP HIER!

SHOP HIER!

bijSMAAK

SCOOR HIER!

Sneakerjagers Advent Calendar

Elke dag toffe, nieuwe prijzen in onze Sneakerjagers Advent Calendar. Tel met ons af naar kerst, met te gekke verrassingen. Open elke dag een nieuw deurtje en bekijk welke prijs er vandaag te winnen valt. Met vandaag in onze Advent Calendar een BijSMAAK Merch pack + Giftcard!

De Advent Calendar is te vinden in de Sneakerjagers App. Zorg er wel voor dat je de laatste update hebt. Doe mee en win! Meer informatie over de win actie’s.