Skip to content
Staff Picks

Bij PUMA shop je jouw favoriete outfits met deze kortingscode

10 december 2021 15:46
Bij PUMA shop je jouw favoriete outfits met deze kortingscode

PUMA komt met een nieuwe kortingscode. Profiteer met kortingscode HOLIDAY van 25% korting bij het kopen van één item. Wanneer je twee items scoort, loopt de korting op naar 35%. Reken je volgende outfit af met deze kortingscode. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben wij alvast een paar outfits bij PUMA voor je samengesteld.

Outfit 1: On Wednesdays we wear pink

Cali Sport Clean sportschoenen
PUMA kortingscode

In de eerste outfit komt de kleur roze naar voren. Combineer een sportief PUMA jack met een lichtroze vissershoedje. Op beide items komt het logo van PUMA goed naar voren en matcht de lichtroze kleur goed met elkaar. Combineer deze items met de Cali Sport sneakers. De witte paartjes zijn van leer en hebben verschillende roze details.

Outfit 2: All beige

Mirage Mox Mono
PUMA kortingscode

In deze look staat de kleur beige centraal. Combineer verschillende tinten beige met elkaar en til jouw outfit naar een hoger niveau met deze stijlvolle combinaties. Het eerste item is een hoodie met een opvallende print op de voorkant. Dit item in combinatie met de joggingbroek en Mirage Mox Mono maakt jouw look compleet.

Outfit 3: Back to the basics

PUMA Mayze reflecterende sportschoenen voor dames
PUMA kortingscode

Ook deze outfit is een geschikte voor de dames. Combineer het Essentials cropped shirt met de Essentials PUMA legging voor een sportieve en basic look. Combineer deze look met een opvallende sneaker. De PUMA Mayze heeft een verhoogde middenzool wat het model een chunky look geeft. Daarnaast heeft het paartje reflecterende details die de sneaker een extraatje geven.

Oufit 4: Get winter-ready!

X-Ray 2 Square Mid WTR sportschoenen
PUMA kortingscode

Als laatste hebben we deze winter outfit voor de heren. Met de komende winterdagen zijn deze warme items een perfecte toevoeging in jouw kledingkast. De gewatteerde parka heeft een warme voering en is weerbestendig. Combineer dit item met een warme trui en weerbestendige sneakers. De X-Ray 2 Square Mid paartjes hebben een hoge fit en zijn gemaakt van stevige materialen.

Dit zijn een aantal outfits die jou mogelijk wat inspiratie kunnen geven. Profiteer van 25% korting op een item bij PUMA en gebruik de kortingscode HOLIDAY bij het afrekenen van jouw items. Bij aankoop van twee items profiteer je van 35% korting. Wil je liever zelf door de PUMA collectie scrollen? Klik dan op de knop hieronder.