Skip to content
Staff Picks

Bij Footshop krijg je nu 13% korting op de gehele collectie

18 juni 2022 12:00
Bij Footshop krijg je nu 13% korting op de gehele collectie

In samenwerking met Footshop hebben wij een gloednieuwe actie voor jullie. Met de kortingscode ‘SNEAKERJAGERS13‘ krijg je vanaf nu 13% korting op alle bestellingen boven de €100. Sale artikelen zijn van deze actie uitgesloten. Met de zomer voor de deur is het nu de perfecte tijd om je summer essentials in te slaan. Om je wat inspiratie te geven hebben wij onze favoriete zomeritems voor je in een overzicht gezet.

Nike Air Max 97 NB 2

Nike Air Max 97 NB 2
Nike Air Max 97 NB 2

We trappen het lijstje af met de Nike Air Max 97 NB2. De crème kleur gecombineerd met het golvend design geeft deze schoen een klassieke zomer vibe. Op het bovenwerk wordt een mix van mesh en synthetisch materiaal gebruikt. Hierdoor is de sneaker erg lucht, wat belangrijk is in de hete zomermaanden.

Nike x Cact.us Corp Men’s Woven Trousers

Nike x Cact.us Corp Men's Woven Trousers
Nike x Cact.us Corp Men's Woven Trousers

De Nike x Cact.us Corp Men’s Woven Pants is onderdeel van de Travis Scott x Nike collectie die in mei 2022 uitkwam. De broek is gemaakt van een licht, stevig nylon materiaal en kleurt ‘chocolate brown’. De ritsen bij de pijp, het reflecterende materiaal op de achterkant en de riem geven deze broek een techwear look.

Carhartt WIP Essentials Bag

Carhartt wip bag

Het festivalseizoen is ook weer van start gegaan. In deze Carhartt WIP Essentials Bag kan jij al je waardevolle spullen veilig opbergen. De nektas is bekleed in een combinatie van verschillende camouflage prints.

adidas ZX 9000

adidas ZX 9000
adidas ZX 9000

De adidas ZX 9000 is een retro hardloopschoen uit de jaren ’80. Op het bovenwerk wordt een breed scala aan vrolijke kleuren gecombineerd. De basis van de schoen is gemaakt van textiel met overlays van synthetisch materiaal.

Polo Ralph Lauren 6-pack sokken

Polo Ralph Lauren 6-pack sokken

Met de warme temperaturen is het weer voor de korte broek en dat betekent dat je sokken weer zichtbaar zijn. Met het Polo Ralph Lauren 6-pack sokken ben je er van verzekerd dat je de hele zomer lang een paar ‘crispy white’ sokken in huis hebt.

Nike ACG longsleeve

Nike ACG longsleeve
Nike ACG longsleeve

Een nadeel van de zon is dat het slecht is voor je huid. Met deze dunne Nike ACG longsleeve kan jij jezelf beschermen tegen UV-stralen. Het shirt is gemaakt een mix van materialen en is voorzien van zweetafvoerende technologie.

adidas Forum 84 Low

adidas Forum 84 Low
adidas Forum 84 Low

De retro basketbalschoen is de sneaker van het moment. Met de adidas Forum 84 Low zit jij deze zomer dus helemaal goed. De combinatie van gebroken-wit en rood op het bovenwerk met de crème kleurige midsole zorgen dat dit paartje vintage uitstraling krijgt.

Nike Essential oversized hoodie Womens

Nike Essential oversized hoodie Womens
Nike Essential oversized hoodie Womens

De Nike Essential oversized hoodie is een fleece trui van hoge kwaliteit. De hoodie kleurt donker groen en heeft een oversized fitting. Centraal op de borst vind je een witte mini-Swoosh

Vans elastic shorts

Vans elastic shorts

In de zomer temperaturen is het belangrijk dat jij je luchtig kleed. De Vans elastic shorts heeft een relaxed fit en is gemaakt van een fijn katoen. De kaki kleurige broek is voorzien van een trekkoord en een elastische band, waardoor je de shorts zo strak kan dragen als je zelf wilt.

adidas Superstar 82

adidas Superstar 82
adidas Superstar 82

We sluiten het lijstje af met de adidas Superstar 82. Deze shell-toe sneaker is al sinds de jaren ’80 extreem populair en is dan ook een van adidas’ meest iconische modellen. Het bovenwerk heeft een leren basis van een gebroken-witte kleur met zwarte detaillering op de drie strepen, de heel tab en het tong label.

Wil jij toch liever zelf iets bij Footshop uitzoeken? Klik dan op de knop hieronder! Vergeet niet de kortingscode ‘SNEAKERJAGERS13‘ toe te passen bij het afrekenen. Hiermee krijg 13% korting op het gehele assortiment, bij besteding boven de €100. Producten in de sale zijn van deze actie uitgesloten.