Skip to content
Brand

Bij Farfetch shop je nu een hoop items met 30% korting

8 december 2021 12:17
Bij Farfetch shop je nu een hoop items met 30% korting

Van 6 december tot en met 15 december 2021, shop je bij Farfetch jouw favoriete items met 30% korting. De kortingscode is toe te passen op een hoop full-priced items en een aantal items uit de sale. Daarnaast wordt je bestelling nu ook gratis verzonden.

Korting bij Farfetch

Farfetch

Webshop Farfetch heeft een breed aanbod aan collecties en merken. Designermerken als Palm Angels, Balenciaga, Off-White en vele meer. Daarnaast verkoopt de shop ook ‘Pre-owned’ items en krijgt tweedehands designer kleding een tweede leven.

Van 6 tot en met 15 december 2021 shop je nu verschillende items met 30% korting. Wij hebben onze persoonlijke favoriete picks alvast voor je op een rijtje gezet.

Palm Angels Hoodie heren

Palm Angels Heren hoodie
Palm Angels Heren hoodie

Het eerste item is deze Palm Angels hoodie. De trui heeft de bekende beren print op de voorkant gedrukt en kleurt navy blauw. Onder de beer is het logo gestikt en ook op de trekkoorden van de capuchon komt het merklogo terug.

Marc Jacobs ‘The Box 23’ crossbodytas

Marc Jacobs The Box 23 crossbodytas
Marc Jacobs The Box 23 crossbodytas

Een ander item dat bij Farfetch met korting is te verkrijgen, is deze crossbodytas van Marc Jacobs. De tas is van leer en heeft een opvallende groene kleur. Op de voorkant is het logo gezet en ook op het handvat is deze gedrukt. De tas heeft meerdere vakken en heeft zilveren details.

A-COLD-WALL* pasjeshouder

A-COLD-WALL pasjeshouder

Deze pasjeshouder van A-COLD-WALL* is perfect voor het bij elkaar houden van je pasjes en bonnetjes. De houder is van 100% kalfsleer en heeft een strak design. Op de voorkant is het logo van het merk in het zilver gezet.

Balenciaga Eyewear dames

Balenciaga Eyewear
Balenciaga Eyewear

Een ander opvallend item uit de Farfetch collectie, is deze Balenciaga zonnebril. Het item heeft een rechthoekig montuur en kleurt zwart. Op beide zijkanten zijn de twee ‘BB’s in het goud gezet. De zonnebril is ontworpen in Italië en heeft een chique uitstraling.

adidas Yeezy 500 ‘Blush/Desert Rat’ sneaker

adidas Yeezy 500 Blush Desert Rat
adidas Yeezy 500 Blush Desert Rat

De adidas Yeezy 500 is een opvallende sneaker. Het paartje combineert de materialen mesh en suède en heeft opvallende overlays. De ‘Blush/Desert Rat’ komt in een lichte beige kleur. De middenzool heeft een chunky look en heeft verschillende elementen aan de zijkanten gekregen. Op de neus is het adidas logo gedrukt. De prijs van het paartje kan per maat verschillen.

Givenchy hoodie

Givenchy hoodie
Givenchy hoodie
Givenchy hoodie

Deze Givenchy printed hoodie heeft een opvallende print. Het item heeft het bekende 4G motief op de rug. De trui combineert de kleuren beige, zwart en rood en bestaat uit 100% katoen. Het item heeft op de mouwen een vlammenmotief gezet en heeft over het hele design verschillende prints. Het logo is in het rood op de voorkant gedrukt.

Palm Angles cropped shirt dames

Palm Angels shirt
Palm Angels shirt

Ook voor de dames heeft Farfetch items van Palm Angels. Dit cropped shirt heeft de bekende beren opdruk. Het item kleurt wit en heeft een hoge kraag. Ook is op de voorkant het logo van het merk gedrukt.

Yeezy Boost 700 ‘Blue Tint’

adidas Yeezy 700 Blue Tint
adidas Yeezy 700 Blue Tint

Ook de Yeezy Boost 700 ‘Blue Tint’ is te verkrijgen bij Farfetch. De sneaker combineert de kleuen blauw en zwart en heeft een opvallend design. De middenzool van het paartje kleurt zwart en op de hiel en neus zijn zwarte details te zien. De upper kleurt blauw en is van nylon. Ook is het modelcijfer ‘700’ hierop gedrukt.

Givenchy Kids hoodie

Givenchy Kids hoodie

Ook voor de kleintjes zijn er items af te rekenen met korting. Deze Givenchy hoodie komt in een zwarte kleur en heeft het merk in het wit met blauw gedrukt. Het item heeft elastische banden, wat het model vorm geeft. De hoodie is gevoerd met 100% katoen.

Desquared2 kids shirt

Dsquared2 shirt kids

Als laatste hebben wij dit Dsquared2 Kids shirt. Het item heeft het logo op de borst gestikt en combineert de kleuren zwart, wit en rood. Het shirt is van 100% katoen en heeft een ronde hals. Ook dit item is in de korting te scoren bij Farfetch.

Dit zijn een aantal favoriete picks uit de Farfetch collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. Tot 15 december 2021 kun je profiteren van 30% korting op verschillende full-priced items en sale items.