Skip to content
Staff Picks

Bij de Foot Locker Summer Sale krijg je nu tot 50% korting

24 juni 2022 21:09
Bij de Foot Locker Summer Sale krijg je nu tot 50% korting

De Summer Sale bij Foot Locker is van start gegaan. In deze sale krijg je tot en met 25 juli tot wel 50% korting op een groot assortiment aan sneakers, kledingstukken en accessoires. Wees er wel snel bij, want op is op. Om je alvast een handje te helpen hebben wij onze favorieten pieces alvast op een rijtje gezet.

Diadora N902 Summer Gelato

Diadora N902 Summer Gelato
Diadora N902 Summer Gelato

De Diadora N902 Summer Gelato is geïnspireerd door Italiaans ijs. Deze schoen is gemaakt om je comfortabel en cool te houden tijdens de warme zomermaanden. Het bovenwerk is gemaakt van een crème kleurig mesh met roze en rode suède overlays als versteviging. De EVA Foam midsole zorgt ervoor dat je heel de zomer comfortabel loopt

Jordan X Psg Track pant

Jordan X Psg Track Pant

Deze track pant is van een samenwerking tussen de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain en Jordan Brand. De broek is gemaakt van een woven polyester materiaal dat wit en grijs kleurt. Bij de rechterzak vind je nog het PSG logo.

Nike Air Max 96 II Womens

Nike Air Max 96 II
Nike Air Max 96 II

De Nike Air Max 96 II Womens is een bulky sneaker met retro look. Op het bovenwerk wordt een synthetisch materiaal gecombineerd met mesh. De combinatie van crème met wit geeft de sneaker een frisse look. De Air demping zorgt voor demping bij iedere stap.

Nike NBA Nets Hoodie

Nike NBA Nets Hoodie

Deze Nike Hoodie heeft een sportieve look. De trui is in de kleuren van het Amerikaanse basketbal team ‘The Brooklyn Nets’ en bevat ook tekst ervan. Het katoen fleece maakt dat de trui zacht en comfortabel is.

Reebok Club C x Cardi B

Reebok Club C x Cardi B
Reebok Club C x Cardi B

Deze Reebok Club C is in samenwerking met artiest Cardi B. De sneaker heeft een strak wit bovenwerk met metalen detaillering. Zo vind je bij de veters een roze metalen hart en de tekst ‘Reebok’ en ‘Classic’. De Reebok branding op het middenpaneel kleurt glimmend zilver.

Asics Gel Lyte III

Asics Gel Lyte III
Asics Gel Lyte III

De Asics Gel Lyte III was van origine een hardloopschoen die uitkwam in 1990. Tegenwoordig wordt deze schoen vooral gedragen als sneaker. Het klassieke silhouet is volledig bekleed in suède van verschillende tinten paars. De off-white middenzool en veters maken de vintage stijl van deze sneaker helemaal af.

Nike Tuned 1 Terrascape

Nike Tuned 1 Terrascape
Nike Tuned 1 Terrascape

De Nike Tuned 1 Terrascape heeft een futuristische look. Het bovenwerk is gemaakt van een mix van verschillende materialen. De middenzool is gemaakt met gerecycled Crater Foam. Als laatste heeft de sneaker een outsole van Nike Grind, wat ook gemaakt is van gerecycled materialen.

Asics Gel Sonoma

Asics Gel Sonoma
Asics Gel Sonoma

We sluiten het lijstje af met de Asics Gel Sonoma. Outdoor stijl schoenen zijn de nieuwste rage. Deze sneaker ziet er niet alleen goed uit, maar is door de materialen ook nog eens de perfecte zomerschoen. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit luchtig mesh met suède overlays als versterking. De kleurcombinatie met de gum outsole geeft deze schoen een vintage vibe.

Dit waren onze favoriete items uit de Foot Locker Summer Sale. Wil je toch liever zelf door de sale scrollen, klik dan op de button hieronder.