Skip to content
Upcoming

Het adidas Samba model krijgt een “Ivy Park” design van Beyoncé

10 december 2019 13:30
Het adidas Samba model krijgt een “Ivy Park” design van Beyoncé

Artiesten als Pusha T, Pharrell en Childish Gambino hebben al verschillende keren samengewerkt met adidas om hun eigen sneakers te creëren. Ditmaal is het de beurt aan “Queen Bey” (Beyoncé) om met adidas de Beyonce x adidas Samba “Ivy Park” te creëren.

Beyoncé staat natuurlijk bekend om haar muziek, stijl en haar inzet voor de moderne vrouwen. Naast het winnen van Grammy Awards kan ze ook nog kleding en schoenen ontwerpen. Ze is één van invloedrijkste vrouwen ter wereld en ze heeft een nieuw design gecreëerd voor het adidas Samba silhouet. In het design van de sneaker en de bijkomende kleding is het “Ivy Park” thema duidelijk terug te zien.

Een witte upper is te zien met een grijze suède overlays op de toe box. Naast de grijze overlay is ook op de hiel een overlay te zien die in dezelfde zwarte kleur is als de drie adidas strepen. De upper is gemaakt van premium leer en heeft voor de rest witte accenten. Op de tong is de “Ivy Park” branding te zien net als op de oranje streep boven de zool. De sneaker word afgemaakt door de robuuste zool met een bruine tint.

De Beyonce x adidas Samba “Ivy Park” zal releasen op 18 januari 2020, een goed begin van het nieuwe jaar dus. Op dit moment is er nog geen prijs bekend maar dit zal in de komende weken bekend worden. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer informatie over deze en vele andere releases.


Beyonce x adidas Samba "Ivy Park"
Beyonce x adidas Samba "Ivy Park"
Images by Beyoncé