Skip to content
Newsfeed

In de Nike Back To School sale profiteer je nu van 25% korting

31 augustus 2023 08:30
In de Nike Back To School sale profiteer je nu van 25% korting

De Nike Back To School sale is volop aan de gang. In de sale profiteren Nike Members van 25% korting bij het afrekenen van twee of meerdere items. De sale loopt tot 7 september 2023 09.00 uur. Bekijk hier de beste deals uit de sale.

Speciaal voor de start van het nieuwe schooljaar, komt Nike nu met een bijzondere promotie. Met de kortingscode BTS23 profiteren Nike Members van 25% korting op full-priced items. De korting is alleen geldig voor leden. Mocht je nog geen Nike Member zijn, kun je via de knop hieronder inschrijven.

De korting is toepasbaar bij het afrekenen van twee of meerdere items uit de collectie. In de collectie vind je sneakers, kleding en accessoires voor het hele gezin. Sneakers als de Nike Air Force 1, Air Max 1 en Air Jordan 1 High zijn nu met korting te verkrijgen!

Dit zijn slechts een aantal picks uit de Nike Back To School sale. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder. De sale loopt tot 7 september 2023 09:00 uur, dus wees er snel bij! Vergeet niet de kortingscode BTS23 aan je mandje toe te voegen bij het afrekenen.