Skip to content
Brand

Bespaar tot wel 70% tijdens de BSTN Mid Season Sale

10 oktober 2023 12:21
Bespaar tot wel 70% tijdens de BSTN Mid Season Sale

We hebben de zomerse dagen achter ons gelaten en bereiden ons voor op het koude en natte weer. Niet alleen betekent dit een verandering in het weer, maar ook in kledingkeuzes. Is jouw garderobe nog niet ready voor het herfstseizoen? Profiteer dan nu van de BSTN Mid Season Sale om nog snel jouw favoriete items te scoren tegen een verlaagde prijs!

Tijdens de Mid Season aanbieding ontvang je tot wel 70% korting op onder andere sneakers, kleding en accessoires van top merken als Nike, Levi’s, Carhartt WIP, Patta en Daily Paper. Let wel op, want de sale is al begonnen en is slechts t/m vrijdag 13 oktober 2023 geldig!

Bovendien heb je geen code nodig om van de aanbieding gebruik te maken. Bij het uitzoeken van je favoriete items, zie je automatisch wat de verlaagde prijs is. Maar wacht niet te lang met het kiezen van jouw geliefde items, want op is echt op.

Hieronder hebben we onze favoriete categorieën en bestsellers uit deze exclusieve aanbieding uitgelicht:

Dit was dus slechts een selectie van wat de BSTN Mid Season Sale te bieden heeft. Ga voor het complete assortiment nu naar de website van BSTN!

BSTN Mid Season Sale