Skip to content
Brand

Bespaar tot 50% op Nike Air Max modellen bij Foot Locker

24 oktober 2023 13:06
Bespaar tot 50% op Nike Air Max modellen bij Foot Locker

Bij Foot Locker kun je momenteel profiteren van kortingen tot wel 50% op verschillende trendy sneakerstijlen en kleding. Dit omvat ook enkele geliefde Air Max-modellen, zoals de Air Max 1, Air Max 90 of Tuned Air, beschikbaar in diverse kleurvarianten. Er is geen code nodig, want de kortingen worden al direct op de Foot Locker-website weergegeven.

Bij Foot Locker kun je momenteel profiteren van kortingen op diverse Nike-sneakers, waaronder de Nike Air Max 90 in zwart met wit en de Nike Air Max 1 in de Chili colorway. We raden je aan snel het assortiment te bekijken, want voor je het weet is jouw maat al uitverkocht. Naast de Air Max-sneakers vind je ook andere modellen van merken zoals Salomon, New Balance en nog veel meer in de uitverkoop bij Foot Locker.

Profiteer van kortingen tot 50% op veel Nike Air Max-modellen en andere sneaker trends op de Foot Locker website. Als je in de toekomst geen vergelijkbare aanbiedingen wilt missen, raden we aan ons sneaker nieuws goed in de gaten te houden.