Skip to content
Brand

Bespaar tot 50% in de adidas Winter Sale

26 december 2022 10:10
Bespaar tot 50% in de adidas Winter Sale

Met het oog op de koudere dagen houdt adidas opnieuw een uitverkoop voor jullie! Er zijn veel leuke producten in de Winter Sale waar je tot 50% op kunt besparen. We hebben enkele toppers van de adidas Winter Sale voor je uitgezocht. De sale loopt tot 22 januari 2023 en je hebt geen code nodig.

adidas winter sale: WMNS

ADICOLOR CLASSICS OVERSIZE HOODIE

Laten we beginnen met een super cozy hoodie voor onze WMNS. Het heeft 3 strepen op de mouwen en een klein Trefoil-logo. De trui heeft een oversized model, dus hij is heel comfortabel.

OZWEEGO

Ook deze Ozweego maakt deel uit van de adidas Winter Sale en kan voor een mooie prijs worden gepakt. De Ozweego wordt geleverd met een trio van Adiprene, Adiprene+ demping en EVA-inzetstukken, waardoor hij rondom onovertroffen comfortabel is. De futuristische look is altijd een blikvanger.

X-CITY COLD.RDY

Met deze adidas beanie ben je klaar voor ijzige temperaturen. De COLD.RDY-technologie zorgt voor een aangenaam warm en droog gevoel. Het is gemaakt van isolerende merino wol, die een natuurlijke geur remmende werking heeft. Een reflecterend logo zorgt ook voor een betere zichtbaarheid bij schemering en in het donker.

ADIDAS SPORTSWEAR ENERGIZE TRACKSUIT

Er gaat niets boven de adidas trainingspakken. Nu is het niet alleen de perfecte keuze voor warming-ups, maar ook voor casual wear. Het wordt geleverd met contrasterende 3-strepen op de armen en benen, die licht diagonaal van voor naar achter lopen en zo uw figuur perfect laten uitkomen. Je kunt deze stukken nu ook tegen een gereduceerde prijs shoppen!

NY 90 STRIPES

Deze adidas sneaker is pure retro vibe. Met zijn casual look en rubberen buitenzool is het een eerbetoon aan decennia geleden. Bovendien is het gemaakt van gerecyclede materialen, wat een statement maakt over duurzaamheid.

ADICOLOR CONTEMPO UTILITY MESSENGER BAG S

We sluiten het overzicht voor vrouwen af met deze gereduceerde tas. Het duurzame CORDURA materiaal doet het allemaal. Een klepsluiting, zakken op de voorkant en een zak op de achterkant bieden snelle toegang tot alles wat je nodig hebt.

adidas winter sale: heren

ADIDAS REKIVE ORIGINALS JAS

Laten we beginnen met dit legendarische silhouet. Het combineert adidas DNA met een uitzonderlijke look. De diagonale stiksels geven het zachte nylon ontwerp een retro vibe.

NITEBALL

Ook deze adidas Niteball is nu in de sale te shoppen! De kick is ultra-stijlvol en kan cool worden gecombineerd met verschillende outfits. Het strakke silhouet straalt een moderne b-ball vibe uit en de reflecterende details en extra grote 3-Stripes zijn echte blikvangers.

Y-3 CLASSIC BEANIE

Y-3 staat voor een cross-over van sport en stijl en een progressieve mix van traditie en moderniteit,’ zegt ontwerper Yohji Yamamoto over deze klassieke beanie. De zachte wollen stof van hoge kwaliteit houdt u warm, terwijl de omgeslagen tailleband een opvallend accent toevoegt.

FLEECE SST BROEK

Deze adidas trainingsbroek is het toppunt van comfort. Ze zijn gemaakt van super zacht katoen en polyester fleece. Ze houden je comfortabel. De zijzakken met rits houden je essentials vast en de mid-rise tailleband zorgt voor een goede pasvorm.

NMD_R1 SNEAKER

Deze adidas NMD_R1 schoen vernieuwt het origineel uit de jaren ’80 met een reflecterende RPU kooi. Het stretch gebreide bovenwerk garandeert een goede pasvorm. Het bovenwerk van deze kick is gemaakt met een hoogwaardig garen dat voor minstens 50% uit Parley Ocean Plastic bestaat.

ADIDAS ADVENTURE RUCKSAG

We sluiten ons overzicht af met deze afgeprijsde rugzak. Het heeft een kleiner formaat, maar heeft nog steeds veel ruimte. Alles wat je onderweg nodig hebt, kun je gemakkelijk opbergen in het ruime hoofdvak. Het ritsvak aan de voorzijde en de zijvakken bieden extra opbergmogelijkheden.

Dat was het voor enkele trend stijlen uit de adidas Winter Sale. Welke pieces ga jij met korting kopen? Zoals altijd, laat het ons weten op de Sneakerjagers Instagram. Wij wensen je veel plezier met het besparen!