Skip to content
Upcoming

Bespaar 40% op deze Converse Chuck Taylor All Star 70 ‘Denim’

6 mei 2020 11:00
Bespaar 40% op deze Converse Chuck Taylor All Star 70 ‘Denim’

Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje sneakers, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan ben je hier aan het juiste adres. De Converse Chuck Taylor All Star 70 ‘Denim’ is namelijk flink afgeprijsd. Jij krijgt op dit moment de kans om de sneaker met 40% korting te shoppen!

Het Chuck Taylor All Star 70 model is heel populair is al in ongelofelijk veel colorway verschenen sinds zijn debuut. In 1917 introduceerde Converse het All-Star model en dit veranderde alles voor Converse. Ondertussen zijn we al meer dan 100 jaar verder en zie je op straat de sneaker nog heel veel voorbij komen.

De colorway waar we het nu gaan over bestaat uit allerlei verschillende kleuren denim. Zo is de buitenkant verwerkt in een donkerblauwe kleur, terwijl de tong en de binnenkant is verwerkt in lichtere kleuren. De kenmerkende rubberen neus is natuurlijk ook weer terug te vinden samen met de rubberen mid- en outsole.

Zoals we al zeiden is de Converse Chuck Taylor All Star 70 ‘Denim’ flink afgeprijsd. Momenteel scoor je de sneaker met 40% korting, wat betekent dat je nu maar €60,- betaald voor dit prachtpaartje! Aarzel niet te lang en shop de sneaker via het blokje hieronder! Check ook onze Happy Sneaker Days pagina voor alle steals & deals.


Converse Chuck 70 Hi Renew Dark Denim/ Light Denim/ Egret

166286C · Prijs vanaf €38,-

Naar alle aanbieders
Chuck Taylor All Star
Chuck Taylor All Star
Chuck Taylor All Star