Skip to content
Upcoming

Bemachtig deze te gekke Nike Air Force 1 ’07 LV8 4 ‘Fossil’ nu!

21 maart 2020 08:23
Bemachtig deze te gekke Nike Air Force 1 ’07 LV8 4 ‘Fossil’ nu!

Er staan deze week een hoop releases voor ons klaar, maar ondertussen zijn er ook een hele hoop gedropt. Er zijn super gave sneakers die je nog kan scoren zoals de Nike Air Force 1 ’07 LV8. Bekijk hieronder alle informatie over deze sneaker.

Nike is een sportmerk dat al jaren meegaat. Op 25 januari 1964 werd het merk opgericht en is vandaag de dag niet meer weg te denken. De sportgigant verkoopt kleding, sneakers en accessoires. Daarnaast vallen er ook andere merken onder Nike zoals Converse, Hurley en Jordan. Nike kent naast heel veel modellen sneakers ook vele samenwerkingen. De Air Force 1 wordt gezien als en iconische sneaker die al jaren meegaat. Dit model begon als basketbal sneaker maar is vandaag de dag beter bekend als lifestyle sneaker.

NIKE AIR FORCE 1 ’07 LV8 | CK4363-200

Het lederen bovenwerk van deze sneaker is wit crème, de swoosh heeft dezelfde kleur ontvangen. De bordeaux rode veters zorgen voor een te gek contrast samen met de print die rondom de veters te zien is. De heel is lichtbruin gekleurd met zwart ‘Nike Air’ erop afgebeeld. Dit paartje is een echte musthave! Bemachtig ze nu snel via onderstaande link!

Dit Nike Air Force 1 ’07 LV8 4 ‘Fossil’ is nu verkrijgbaar en voor €110,- kan jij een paar bemachtigen. Scroll naar beneden om de foto’s te bekijken van de sneaker. Houdt daarnaast ons op social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste updates. En vergeet niet de releasekalender te bekijken voor de nieuwste releases!


Nike Air Force 1 '07 LV8

CK4363-200 · Prijs vanaf €194,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike